Middagsmeny

Forrett

Oeuf á la Florentine 145
Posjert egg, spinat, sauce mornay
(1 hvete, 3, 7)

Rillettes de poisson blanc 160
Hvit fisk, kremost, tomat og toast
(1 hvete og rug, 4, 7, 12)

Moules Marinière
300 gram 185
600 gram med frites 345
Blåskjell, eple, fløte og urter
(7, 12, 14)

Escargots gratinés 6 stk 160
Snegler, estragon og parmesan
(1 hvete, 7, 12)

Kremet skalldyrsuppe  195
Taskekrabbe, pepperrot, eple
(2, 7,12)

Biff tartar og Margbein 235
Jordskokkchips og syltet sennepsfrø
(10, 12)

Østers ½ Dusin 350
Rødvinsvinaigrette (60,- per)
Østers (60,- per)
(14)

Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs

Hovedrett

Snitzel av østerssopp fra Hella sopperi 295
Svart hvitløk, preservert sitron og pommes frites
(1, 3, 12)

Boeuf Bourguignon 345
Langtidskokt høyrygg og Potetkrem
(1 hvete, 7, 12)

Ytrefilet av lam fra Fana 385
Sellerirot, plomme og gratin dauphinois
(7, 9, 12)

Steak au poivre 395
Pepperbiff flambert i cognac, salat og pommes frites
(7, 10, 12)

Breiflabb 425
Spisskål, gresskar i variasjon og Beurre Blanc
(4, 7, 12)

Le Mathis Entrecôte Classique 550
Bèarnaise eller pepper saus, pommes frites
3, 7, 12

Mont d’or 650
Servert med poteter, fermentert løk og toast
(1,7,12)

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs

Dessert

Choux au craquelin 125
Vaniljeis fra hallaisen
(1 hvete, 7)

Crème brûlée  145
(3, 7)

Chocolate millefeuille 145
Filo, crème diplomate
(1, 3, 7)

© Kopirett - Quest Travel AS | Personvern | Webdesign av Limedrop AS