Gruppereise til Paris

Får du også lyden av Edith Piaf og ”Je ne regrette rien” i hodet når noen sier Paris? Assosiasjonene til denne vakre byen omfatter både musette – det franske trekkspillet – odørene på metroen, de koselige kaféene og kneipene i Latinerkvarteret, eksosen ved Triumfbuen – Paris er et halvordnet kaos av lukter og synsinntrykk.

Severdigheter på rad og rekke

Byen besøkes av over 30 millioner turister hvert år. Attraksjoner som trekker folk til byen er først og fremst Eiffeltårnet, katedralen Notre-Dame, paradegaten Champs-Elysées, Triumfbuen, kirken Sacré Coeur, Invalidedomen, Panthéon, og Opera Garnier samt kunstsamlinger som finnes i Musée Du Louvre, Musée National d’Art Moderne i Pompidou-senteret og Musée d’Orsay.

Can-can

Sentralt i byen er Seinen, elven som bukter seg frem og deler byen i to; høyre bredd og venstre bredd. Den er malt utallige ganger av kunstnere som sitter langsmed bredden – i det hele tatt er kunst et nøkkelord for Paris. Enten vi snakker forfattere, malere, skulptører, fotografer, dansere, musikere – Paris forløste og forløser mange av dem den dag i dag. Nettopp det levende livet, de nye retningene som blir til i de gamle gatene, på de brosteinskledde boulevardene gjør Paris til en katalysator innen kunsten. Slik har det vært i hundrer av år – og det ser ikke ut til at det noen sinne skal gå over. Blir du med oss på en gruppereise til Paris, tar vi deg med på et ekte can-can-show, i tillegg til at vi har ordnet en eksklusiv tur inn bak kulissene i Eiffel-tårnet.

Kunne du tenke deg en inspirerende gruppereise til en inspirerende by? Men du leter etter inspirasjon, finner vi overnattingsmuligheter og setter opp de rette arrangementene for deg og dere!

Bilder fra Paris

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone