Gruppereise til Madrid

Byen ble Spanias hovedstad på 1500-tallet, men har først siden 1600-tallet vært Spanias faste hovedstad. Sammen med Barcelona er denne byen regnet som Spanias kulturelle senter. Om man sier at New York er ”the city that never sleeps”, kan man si at Madrid er like søvnløs. En endeløs rekke av restauranter, tapas-barer, kafeer, uteserveringer – mye av forklaringen er at spanjolene er storforbrukere av profesjonelle kjøkkentalenter, og går gjerne ut for å spise og forlyste seg. Ofte.

Vin, tapas og kultur

Madrid er vin og tapas, kunst og flamenco, cava og chocolate con churros, shopping og fotballkamp. På den kulturelle siden finner vi Prado, et av verdens største og beste kunstmuseer, som nok krever at man setter av et par timer. Museet rommer ufattelig mye, fra de klassiske spanske malerne Velázquez, El Greco, Goya, Ribera og Morillo, til andre store europeiske kunstnere som Rubens, Rembrandt og Rafael. Er vi i Madrid på en søndag, drar vi til La Latina og spiser tapas. Søndag er også dagen for El Rastro, det store markedet i byen, i samme område. Du bør ikke gå glipp av churros con chocolate, en madrilensk spesialitet, som består av friterte smultringlignende stenger og tjukk, varm sjokolade. Trene kan man gjøre hjemme!

Flamenco og kokkekurs

For våre gruppereiser til Madrid har vi arrangert flamenco show; noe man faktisk må få med seg i denne byen. Vi på Quest kjenner også Madrids mange spennende hemmeligheter som er perfekte for fest- og gallamiddag. Og når vi snakker om å nyte god mat og drikke; hva ville gruppen si til vinsmaking eller et artig kokkekurs?

Nå har vi fortalt deg litt om Madrid og antydet hva vi kan arrangere for deg og dine. Ber du alle om å pusse flamenco-skoene, sørger vi for et sted dere kan danse!

Bilder fra Madrid

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone