Gruppereise til Dubai

Hvis du lurer på hvordan det er å være en vinner i livets lotteri, skal du bare tenke deg hvordan det er å være en ekte ”emirati” i Dubai.

Verdensrekorder

Landets egen etniske befolkning utgjør ikke mer enn i overkant av 15 %, mens resten for det meste er pakistanere og indere. Men hva gjør vel det når oljen flommer og dollaren er internasjonal? Dubai er betegnet som verdens største byggeplass, noe som bl.a. har resultert i verdens høyeste hotell, Burj al Arab (Seilet), verdens største innendørs skibakke, Ski Dubai, et menneskeskapt øyrike, The World, en av verdens største fornøyelsesparker, Dubailand, og verdens høyeste skyskraper, Burj Khalifa.

Gull, glitter og krydder

Blant det man må få med seg i Dubai, er gullsouken – en gate full av gullbutikker i Deira-området. Har du lurt på hvordan Onkel Skrue føler seg, er dette rette stedet.

Kryddersouken – en gate fylt av krydderbutikker med lukter og følelser som trekker deg inn i den arabiske atmosfæren i Sikkat al-Khali Street, rett ved Gullsouken.

Dubai er en by med gull og glitter, rikdom og et yrende pulserende storbyliv. Her har du flotte strender i varmt klima, treningsmuligheter på høyt nivå, sportsbegivenheter av stort kaliber, beduinmarkeder, ørkenopplevelser og eventyrlige shoppingmuligheter med skattefri shopping og verdens største shoppingfestival. I Dubai har vi arrangert ørkenaften – en opplevelse deltakerne aldri vil glemme. Vi har hatt privat middag på Burj al Arab. I tillegg frister vi gjerne med et dhow-cruise nedover elven som deler Dubai i to.

Les om noen av turene vi har arrangert i Dubai

Bilder fra Dubai

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone