Referanser

Gjennom mange år har Inger og Martine vært mitt førstevalg når det gjelder å arrangere reiser/events for store grupper
Undertegnede bygget opp Dekk Partner AS i Norge Sverige og Finland, til sammen nærmere 300 verksteder.
Vi arrangerte årlige reiser for alle de lokale lederne i august hvert år, det var på det meste godt over 400 deltagere på disse arrangementene. Det måtte skaffes charterfly, hoteller, restauranter og ikke minst trivsel og gode opplevelser.
Etter at vi engasjerte et byrå hvor Inger og Martine var ansatt i, var alle ovennevnte elementer ivaretatt på en perfekt måte.
Alle arrangementene ble en kjempesuksess med flotte opplevelser og gode minner for alle deltagere, og jeg kunne sove godt fordi jeg visste at alt ville bli som det var planlagt. Denne suksessen kom ikke fra byrået de var ansatt i, men ganske enkelt fordi Inger og Martine tok hånd om vårt arrangement.
Så endret jeg status og tok over en ny kjede, First Stop Norge.
Inger og Martine startet opp Quest Travel omtrent på samme tid.
Derfor ble neste arrangement selvfølgelig arrangert av Quest Travel med Inger og Martine i førersetet.
Suksessen ble enorm, gjestene kunne ikke finne gode nok superlativer for disse damene.
Dette har ført til at Quest Travel fortsatt etter fem år, er tett knyttet til alle arrangement i regi av First Stop Norge.


Leif Kristiansen, First Stop

Quest travel er små nok til virkelig å ta vare på sine kunder, store og erfarne nok til å takle et hvilket som helst arrangement! Fleksible, ryddige og tilgjengelige er stikkord for hvordan vi opplever Quest, og vi kan trygt anbefale de videre. Med stor velvilje legger Quest til rette for å få arrangementene akkurat slik vi ønsker.

Markedskoordinator, VVS Eksperten

Quest er et firma som vi har brukt ved flere anledninger og som vi ønsker å bruke i fremtiden.

Fra første møtet med Quest merker man at de er profesjonelle og meget godt forberedt.

Utførelsen av oppdraget blir alltid en suksess, da alle detaljer er nøye planlagt. Quest er både strukturerte og morsomme å samarbeide med! Jeg kan på det varmeste anbefale dem videre!

Educational Manager, Redken

For oss er det viktig med proaktive, kreative og løsningsorienterte samarbeidspartnere som leverer i henhold til avtalt tilbud og budsjetter. Vi har benyttet Quest siden de ble etablert og de leverer på alle punkter. Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid. Det er også våre ”gjester.

Markedsdirektør, Euronics

Pålitelige, engasjerte, nyskapende, enkle å forholde seg til. Derfor har vi brukt Quest Travel de siste årene, og kommer til å fortsette med det!

Country Manager, IF Commercial and Industrial Claims

I Danske Bank er vi opptatt av å gi kundene våre mer enn forventet. Vi strekker oss langt i alle deler av organisasjonen vår for å etterleve dette. Det er vårt absolutte mål å være den beste banken for kundene, de ansatte og våre eiere.

Når vi inviterer med kunder, medarbeidere og leverandører på arrangementer, så er det basert på et ønske om å tilføre deltakerne merverdi - både faglig og sosialt. Dermed stiller vi store krav til vår samarbeidspartner i gjennomføringen av disse.

Gjennom vårt samarbeid med Quest Travel har vi som som kunde opplevd å bli overrasket. Både i planleggingsfasen, underveis i arrangementet og i oppfølgingen.

Det å gjenskape suksess er krevende. Det vet vi som møter flere tusen kunder hver eneste dag. Quest Travel har overgått våre forventninger mer enn en gang.

Direktør, Danske Bank

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone