Rørleggere til New York

55 glade rørleggere vendte nesen mot New York – «The Big Apple» da de skulle feire bedriftens 30-års jubileum.

De hadde ønske om et hyggelig program med gode middager og en kveld på Broadway i kombinasjon med endel egentid til shopping og sightseeing.

8 timers direktefly fra Oslo med SAS gjør New York til et nærme reisemål og man kan fint reise på en 3 netters tur.

Gruppen valgte å bo sentralt i Midtown på 47. gate, og for å unngå for mye busskjøring foreslo vi restauranter som lå i gangavstand fra hotellet. Etter ankomsten i New York spaserte de samlet ned til restauranten Bobby Van’s Grill for et velkomstmøte med servering av mat og åpen bar. På kvelden tok de turen til Rockefeller Center og Top of the Rock før middag.

Dagen etter samlet alle seg for en New York Sightseeing og på kvelden var Rock of Ages valgt som musikal på Broadway. Middagen ble spist på legendariske Carmine’s.

 Bilder fra New York

 

Jubileumsturer

Ingen firmajubileer er like. Noen er rene ”hæla i taket og tenna i tapeten”-arrangementer, mens andre er verdige seanser med smoking, taler og glass med høy stett og musserende innhold. Vi gjør begge deler, vi! Nettopp slike tilstelninger stiller høye krav til valg av destinasjon, basert på jubileets egenart, hvem som deltar, hvor mange man er osv. Uansett har vi flere steder, både i Norge og utlandet, som er tilpasset den typen jubileum akkurat du og din bedrift har.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone