Incentivetur / premieringstur til Dubai

17 fornøyde salgsmedarbeidere kvalifiserte til en premieringstur til Dubai.

Vel ankommet Dubai flyplass fikk det VIP-ankomst med egen representant som møtte de utenfor flyet. De ble ledsaget til VIP-loungen der de ble servert kaffe/te og forfriskninger. Når bagasjen var plukket og passene stemplet ble de hentet og ledsaget gjennom passkontrollen (uten å stå i kø) og frem til minibussen der de fikk utdelt forfriskende kluter og vann. Hamburger og brus ble servert i bussen på vei til 5-stjerners strandhotellet de skulle bo.

I løpet av det 4 netter lange oppholdet fikk de oppleve blant annet badelandet Aquaventure på Atlantis Hotel etterfulgt av beachparty på Nasimi Beach. Coctails på Burj Al Arab (seilet) og middag i det unike Madinat. Her ligger restauranter, barer og butikker samlet omkranset av vannveier lik de vi finner i Venezia.

En tur ut i ørkenen er et «must»! I fem jeeper og en følgebil kjørte de ut i ørkenen for berg- og dalbanekjøring. Sandski nedover sandbankene er en morsom og rimelig aktivitet i ørkenen. Ved solnedgang serverte vi drikke og lett mat før de vendte nesen mot Dubai igjen.

Verdens høyeste bygning finner du i Dubai og vi liker å legge inn et besøk. Men, i stedet for å stå i kø, foretrekker vi å servere et glass Champagne i Atmosphere som ligger i 122. etasje. Kombinert med en middag med utsikt mot de dansende fontenene ved Mall of Dubai er dette en flott avslutning turen.

 Bilder fra Dubai:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone