Herregård og teambuilding

En av våre kunder ville leie en herregård i Stockholmsområdet og valget falt på sjarmerende Tammsvik Herrgård. Vi leide hele herregården og vår kunde hadde en begivenhetsrik helg.

Turen startet med «Korv och Öl» ved ankomst før de ble delt inn i 11 lag på 10 personer i hvert lag. Oppdrag: Utform en laglogo og mal på t-skjorter.
Deretter serverte vi en deilig grillmiddag i partytelt som vi hadde satt opp rett utenfor herregården.

Dagen etter, ikledd lag-t-skjortene, reiste de til Vaxholm Kastell for «Fangene på Fortet». Deler av turen tilbake til herregården ble gjort til vanns; På MS Vaxholm hygget de seg med reker, hvitvin og sang.

På kvelden var det dekket til festmiddag med runde bord i teltet. Artister underholdt og kvelden ble avsluttet med ABBA-party.

Se flere bilder fra arrangementet:

Teambuilding er viktig for de ansattes motivasjon i jobben!

Det å møte kollegaer utenfor kontorets fire vegger og i andre omgivelser er viktig. Her møter man sine kollegaer i andre omgivelser, løser oppgaver og gjør øvelser i fellesskap.  Man rett og slett lærer hverandre å kjenne på et annet vis.  Denne form for teambuilding mellom kollegaer og mellom ansatte og ledelse øker følelsen av felleskap hvilket igjen er en god investering.  Teambuilding med forskjellige oppgaver, øvelser og leker fører ansatte og ledelse nærmere hverandre. Å jobbe med teambuilding og å bygge fellesskap internt i bedriften viser seg å være en god investering.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone