Gruppereiser til Palma

Våren 2014 arrangerte vi flere gruppereiser til Palma, Mallorcas hovedstad, og den vakre Middelhavsøya er en av våre favoritter.

Å reise rett fra flyplassen til lekre Puro Beach er alltid en hit; En velkomstdrink ved ankomst, noen timer på reserverte solsenger  og bbq-lunsj med åpen bar er en perfekt start på et deilig opphold.

I Palma ligger også en av våre favorittrestauranter og en tapasmiddag på Forn de San Joan appellerer virkelig til smaksløkene. Restauranten er godt egnet for mindre grupper, og gruppen på 35 som spiste middagen sin der storkoste seg.

Besøk på vingård

En kort kjøretur unna Palma finner man vingården Santa Catarina og dette er også en suksess for alle gruppene våre. Spesielt School of Wine ble satt stor pris på av de 40 beste selgerne hos en av Norges største banker. School of Wine er en introduksjon til vinlaging og man får lukte, føle og smake. Deretter avsluttet vi med en deilig lunsj dekket opp på langbord mellom vinrankene.

Palma har mange steder for festmiddag, alt fra elegante restauranter som leies eksklusivt til gamle fincaer (gårder) med sålende utsikt. Eller hvorfor ikke som en av våre kunder som hadde leid et helt hotell: De hadde sin festmiddag rundt hotellets svømmebasseng. Siden de var de eneste gjestene, kunne de gjøre som de ville (nesten).

Bilder fra gruppereiser i Palma

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone