Generalforsamling i Marbella

Det sjarmerende Marbella dannet bakgrunnen for en av våre kunders generalforsamling. God flyforbindelser, fine hoteller, sol, strand og deilig mat er en perfekt kombinasjon.

I tillegg til å ha generalforsamling fikk de 100 deltakerne fikk glede av både shopping i Puerto Banus, noen timer i solen og middager i vakre omgivelser.

Generalforsamlingsmiddagen ble holdt på en lokal finca (gårdshus). Her ble de ønsket velkommen av bandoleros og jenter i vakre kjoler som delte ut blomster. En aperitiff og tapas ble servert på patioen før hesteshow med andalusieske hester. De hadde til og med forberedt sitt eget lille Oksen Ferdinand Show. 4-retters middag ble servert inne i det som tidligere var stall og med flamencoshow og åpen bar ble kvelden en stor suksess!

Se bilder fra turen

Ofte kommer etablering, planlegging og gjennomføring av kurs og konferanser ganske så bardus i fanget på en eller annen i bedriften. Vi vet jo at alle jobber som kommer i tilegg til kjernejobben man har, blir tatt ”after hours”. Hvilket vil si med kjeiva og ikke med en udelt positiv innstilling. Setter du bort rengjøring, kantine og lignende, er det kanskje på tide å innse at ingen av dine ansatte er et reisebyrå? Vi har en god løsning: Sett bort konferansen og kurset til oss!

For det første har vi gjort det før. For det annet har vi bygd opp en erfaringsbank inneholdende alt fra reisemål, kurs- og konferansehoteller, forelesere, underholdere, sjekklister for alt fra penner til prosjektører, spesialbestilling av notatblokker med bedriftens logo på, fordeling av kaffe- og fruktpauser for å holde blodsukker og interesse på topp – kort sagt; alle detaljene som utgjør et hele.

Også for slike arrangementer tilbyr vi en egen nettside for bedriften din og ditt spesielle arrangement. Den fyller vi med informasjon om arrangementet, reisemålet, området man bor i, påmelding til arrangementer under kurset eller konferansen, samt tilbakemelding underveis og etter at arrangementet er over. Evalueringene gir oss enda mer erfaring med din bedrift og hva som må til for at arrangementet skal bli en suksess.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone