Dekkforhandlere på gruppereise til Malta

En gjeng glade dekkforhandlere reiste på gruppereise til Malta for å faglig påfyll og inspirasjon. Denne gruppen elsker å konkurrere og årets konkurranse var rebusløp med jeeper på søsterøya Gozo. Gruppene måtte bl.a. bygge sandslott og finne den vise mannen i borgen.

Etter en deilig utendørs bbq-lunsj ble alle gjestene fraktet i småbåter ut til en stor seilskute for deretter å vende tilbake til Malta. Badestopp på veien var et must.

Festmiddagen ble holdt i stor stil med selveste Stormesteren som slo vinnerlaget til riddere.

Vil du lese mer om Malta?

Se bilder fra turen:

Vi arrangerer gruppereiser over hele verden og destinasjonene ovenfor er bare et lite utvalg. Vi kan hinte om andre spennende steder å gjennomføre gruppereiser, som New York, Las Vegas, Krakow, Lisboa, London, Dublin, Sør Afrika, Nice, Bilbao, San Sebastian, Palma, Barcelona og Roma.

Alle arrangører av gruppereiser tilbyr egentlig det samme. Forskjellen ligger i kvaliteten. Og det er der vi i Quest Travel skiller oss fra de andre. Gjennom mange år i bransjen har vi opparbeidet oss et solid kontaktnett, både sentralt (flyselskap og hotellkjeder) og lokalt (eiere og drivere av lokale forlystelsessteder og severdigheter, aktivitetsarrangører og guider). Vedlikehold av dette nettet krever mye kommunikasjon og mange reiser. Og mens vi flyter nedover den solfylte Nilen i en sivbåt og en drink i hånden, tenker vi. ”It’s a dirty job, but somebody has to do it!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone